Wie ben ik


Hallo, leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Mijn naam is Nancy de Zwart, geboren in 1973 en woon in Hellevoetsluis.


Tekenen en schilderen doe ik heel graag, het is zo’n beetje een van mijn primaire behoeften. Al zo lang als ik mij kan herinneren teken ik graag. Er bestond en bestaat voor mij niets meer inspirerends dan de aanblik van een blanco vel of doek. Heerlijk om meegenomen te worden door fijne muziek, ‘in mezelf te duiken’ en mijn fantasie/gevoel vorm te geven of om mijn vertaling van een onderwerp te verbeelden. Onlangs heb ik besloten de stap te wagen en fulltime met mijn passie bezig te zijn.


Ik hou van vorm geven in brede vorm. Ik heb een grote interesse in mensen en dieren en vind het een uitdaging om hun persoonlijkheid/eigenschappen zo gelijkend mogelijk uit te beelden.

Ook vind ik het heerlijk om illustraties bij teksten* te maken.

En daarnaast verbeeld ik ook graag mijn gevoel. Ik probeer mijn hart te laten spreken en mijn hand dit gevoel te laten vertalen naar papier en doek.

Verder maak ik graag karikaturen, landschappen, ontwerpen voor (geboorte-)kaartjes, geboortetegels, visitekaartjes, digitale ontwerpen zoals logo’s.


De materialen waar ik het liefst mee werk zijn olieverf, (kleur-)potlood, pastel, aquarel. Vaak komt het het resultaat ten goede als ik wat technieken mix.


Naast eigen werk maak ik dus ook werk in opdracht.  Om een indruk te krijgen van mijn werk, kijk gerust rond op mijn site en heb je een vraag of opmerking, dan kijk ik uit naar je telefoontje of mail.


Warme groet,

Nancy

     * Illustraties voor onder andere:

       Boeken van schrijfster/psycholoog Annet Heijerman:

         - Moeder worden voor je 25e

         - Tics


        Nieuwsbrieven van coach/therapeut/trainer Roos Plagge, Praktijk Bewust-Zijn.

       Zie Links.

 


Mijn werk Home